Një fans i madh i Selena Gomez është përpjekur më të madh për t’ia dhuruar një dhuratë këngëtares

E kjo dhuratë ka qenë një penis i punuar në një buqetë me lule. Por, këngëtarja është frikësuar nga ai dhe ka thirr policinë për ta larguar dhuratën pasi që për këtë kishte marrë një thirrje nga lule shitësi, i cili ka lajmëruar për qëllimin e fansit

Më vonë ekipi i sigurisë së Selenës dhe policia ishin detyruar të intervenojnë kur fansi “i pasionuar” për këngëtaren ka dashur me çdo kush t’ia dhurojë buqetën me lule në formë penisi këngëtares.

Burimet i kanë thënë sajtit TMZ se fansi saj është 25 vjeçarë dhe është parë shpesh duke u shëtitur afër shtëpisë së saj në San Fernando Valley për t’ia dhënë dhuratën me lule penisi ish yllit të Disney.

Edhe policia e ka konfirmuar se të premten në mëngjes kanë vërejtur një adhurues me ekipin e sigurisë së këngëtares, i cili me çdo kusht dëshironte t’ia dhuronte dhuratën, por në fund përfundojë në polici.