Selena Gomez po kalon kohë me të dashurin e saj The Weeknd në New York.

Aktorja dhe këngëtarja 25-vjeçare në një intervistë të fundit foli për një album të ri të mundshëm, i cili mund të jetë i gatshëm shumë shpejt, madje ajo tha se ka shumë gjëra të veçanta për të gjithë ata që e duan muzikën e saj.

“Nuk e di deri në fund të vitit. Dua të them, gjëra të veçanta po ndodhin”, tha ajo për Grammy.com.

“Unë mund të them: ‘Javën e ardhshme le ta lëshojmë albumin’, dhe ata do të tundin kokën dhe do të thonë: ‘Mirë, le ta bëjmë këtë. Është Selena’.