Në Kuvendin zgjedhorë të Degës së Haraqinës, në një pritje madhështore, nën Flamurin Kombëtar dhe me tingujt e çiftelisë, Ziadin Sela foli para aktivistëve duke ju thëne se Kandidati i Aleancës dhe këshilltarët e Haraqinës nga rradhët e Aleancës do ta mbrojnë nderin e shqiptarëve. Ai më tej shtoj : Ju na mbroni nga turpi i i gjithë shqiptarëve ktu në Maqedoni prandaj duhet qe me ma shumë angazhim që në këto zgjedhje të fitojë kandidati shqiptar dhe me koncept shqiptar. Ai foli edhe për disa haraqinas që përkrahin kandidatin shqiptar nga LSDM duke thënë se edhe ata janë motrat dhe vëllezërit tanë që mund të udhëhiqen nga interesta te ngushta personale, por ju nuk duhet ti përjashtoni ata, përkundrazi duhet tua zgjasni dorën dhe tju thoni, se ne kemi bërë një Aleancë dhe ajo është Aleanca për Shqiptarët dhe thirni që ata të vinë me ne theksoi Sela. Në kuvendin e Aleancës për Shqiptarët – Haraçinë Kandidat i mundshëm për Kryetar Komune u zgjodh : Isen Ramadani dhe Kryesues Naser Selmani