Gjatë gjithë verës e kemi parë bukuroshen Kaltrina Lulaj nëpër vendet më ekzotike duke pushuar. Por a ishte vetëm apo e shoqëruar më ndokënd? Por më pas u fshinë dyshimet, kur u zbuluar se ajo është e shoqëruar nga një sheik arab, i pasur, i cili paguante pushimet e shtrenjta të bukuroshes nga Peja. Dhe sot Kaltrina duket se ka marrë edhe një dhuratë me vlerë. Është kjo një unazë floriri, të cilën ajo e ka bërë publike në InstaStory