Gjatë gjithë verës e kemi parë bukuroshen Kaltrina Lulaj nëpër vendet më ekzotike duke pushuar.

Por a ishte vetëm apo e shoqëruar më ndokënd? Por më pas u fshinë dyshimet, kur u zbuluar se ajo është e shoqëruar nga një sheik arab, i pasur, i cili paguante pushimet e shtrenjta të bukuroshes nga Peja.

Dhe sot Kaltrina duket se ka marrë edhe një dhuratë me vlerë. Është kjo një unazë floriri, të cilën ajo e ka bërë publike në InstaStory.

Për më shumë ajo ka shtuar edhe një zemër afër saj, që tregon se i është dhënë nga i dashuri.

Ndoshta bashkë me unazën edhe ka ardhur propozimi për fejesë i sheikut me bukuroshen nga Kosova.