Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot seancë do të mbajë Komisioni për politikë të jashtme.

Në rend të ditës së seancës është Propozim-ligji  për ratifikimin e Marrëveshjes për bashkëpunim mes Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe Këshillit të ministrave të Bosnjë e Hercegovinës në procesin e qasjes në Bashkimin Evropian dhe Propozim-ligji për ratifikimin e Marrëveshjes nga Parisi.