Pyetja që i mundon femrat është: “Sa kohë mund të rrijë një mashkull pa kryer marrëdhënie?”.

Mjekët shprehen se një burrë mund të qëndrojë pa kryer marrëdhënie deri në 6 javë. Por kjo ndodh nëse ai ka angazhime të shumta ditore.

E nëse kalojnë 6 javë pa marrëdhënie ata do të bëhen nervozë, do të kenë luajtje të tensionit, mungesë oreksi, pagjumësi.

Por lista është më e gjatë se kaq sepse mund të kenë edhe ndjenja kontradiktore për persona të caktuar si dhe fantazi të shfrenuara për persona që nuk i kanë asgjë.

Një këshillë që japin mjekët është se nëse kalon shumë kohë dhe nuk gjeni partnere atëherë pse të mos provoni ta ‘kënaqni’ veten.