Komunikacioni nëpër rrugë po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa në disa vende, njofton Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar.

Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti. Kjo informatë i dedikohet për palën e vendkalimeve të Maqedonisë.