Një grua 32 vjeçare, nënë e dy fëmijëve ka rrëfyer për The Sun se pas 14 vitesh është në aferë me ish të dashurin e saj nga adoleshenca,

Gruaja thotë se edhe ai është i martuar dhe ka fëmijëve, por ata e duan njëri tjetrin dhe duan të jenë bashkë, derisa që i dashuri i ka thënë se do të largohet nga gruaja sapo të ketë më shumë para që ata të jetojnë.

Ajo po ashtu thotë se burri i saj ka rënë në depresion pasi ai e di këtë, edhe pse ai nuk do ta lërë atë.

Rrëfimi i plotë:

Të bëj seks me të dashurin tim është sikur të jem në shtëpi por unë jam e martuar dhe kam dy fëmijë. Nuk jam person i keq, vetëm se kam zgjedhur personin e gabuar që të jem me të.

Unë jam 32 vjet e njoha të dashurin tim kur isha 15 vjet. Ne ishim bashkë për 3 vjet të bukura, derisa e përfunduam shkollën.

E doja shumë atë por më dukej vetja shumë e re që të zgjidhja partnerin e jetës, pasi mendoja se jeta do të ishte më e mirë.

Shkova të punoja në një kompani marketingu. Dukej këndshëm por ishte vetëm të ndaloje njerëz në rrugë dhe tu bëje pyetje. Kështu e njoha burrin tjetër.

Unë e intervistova atë në një rrugë të mbushur me njerëz derisa të tjerët shikonin. Ai është një vit më i vjetër se unë dhe ne u martuam pas gjashtë muajsh.

Doli se ne nuk jemi shumë të përshtatshëm. Isha një nënë që rrija në shtëpi kur takova të dashurin tim të vjetër rastësisht. Vetëm pamja e fytyrës së tij më bënte të dobët.

Ne filluam një aferë pasiononte sekrete dhe ne takohemi kur fëmijët e mi janë në shkollë.

Ai është një hidraulik i vetëpunësuar, kështu që ai si përgjigjet askujt dhe punon kur i përshtatet. Ai është i martuar dhe ka dy vajza të vogla që i do shumë.

Ne takohemi çdo javë por kurrë nuk është mjaftueshëm. Unë dua të jem me të në kohë të plotë por nuk dua të shkaktoj dhimbje dhe nuk dua që t’ua shkatërrojë jetën e fëmijëve të mi, e as nuk kam para që të largohem.

I dashuri im thotë se do ta lë shtëpinë sapo t’i bëjë më shumë para për ne të dy. Nuk e di sa do të zgjasë e gjithë kjo.

Në anën tjetër, burri im e ka kuptuar se po takohem me dikë tjetër. Ani nuk e thotë por pi vazhdimisht dhe nuk dëshiron të bëjë asgjë vetëm për sigurinë e fëmijëve. Kam provuar tre herë që të ndahem nga i dashuri, por ndjenjat e mia për të janë shumë të forta.

Nuk e di çka të bëjë tani, derisa partneri im tani nuk është në punë. Ai është në fytyrën time 24/7 dhe një gjë është e sigurt se ai nuk do të më lërë kurrë.

Përgjigja e psikologes:

Pse duhet ta bëjë këtë? Imazhi që përshkruan për burrin tënd, është i një burri të dëshpëruar. A dëshiron që ta bësh atë të jetë i pastrehë për ty?

Ti thua se je martuar me njeriun e gabuar por thua se ke vënë dashurinë dhe vëmendjen e duhur që ajo të rritet.

Është fakt që duhet ta pranosh se i dashuri yt nuk do ta lë gruan dhe fëmijët, së paku për tani.

Thuaj atij që të koncentrohet në familjen e tij dhe t’i japë asaj kohën dhe dashurinë që e meriton, derisa e bën dhe ti këtë për familjen tënde.

Shkëputi të gjtha kontaktet me të, së paku për një vit dhe fokusohu në jetën tënde në shtëpi. Jepi burrit tënd një arsye për tu zgjuar në mëngjes, për të provuar