Një grua 41 vjeçare, e martuar dhe që ka dy fëmijëve, ka rrëfyer për The Sun se bën seks me një djalë 22 vjeçar, të cilin e ka njohur në klubin ku punon, përcjell Bota sot.

Ajo thotë se tashmë djali, që njihet si tradhtar serik, ka filluar të largohet nga ajo dhe ajo nuk e di çka të bëjë.

Rrëfimi i saj i plotë:

Jam duke bërë seks me një djalë që është shumë më i ri se unë.

Kam një burrë të mrekullueshëm që kurrë nuk do ta lija por ky djalë më i ri se unë po më rri në kokë gjatë gjithë kokës.

Unë jam 41 ndërsa burri im 43 vjet ne kemi dy fëmijë të mrekullueshëm, njëri 15 tjetri 13.

Unë dhe burri im kemi pasur uljet dhe ngritjet por tani jemi mjaft mirë.

Unë po flas me një djalë të ri që ka ardhur të punojë në klubin tonë. Ai është sa gjysma e moshës sime.

Ne filluam të bisedojmë në WhatsApp dhe t’i dërgonim foto njëri tjetrit.

Shumë shpejt ne ishim duke biseduar tërë kohën.

Ne u takuam dhe bëmë seks në veturën e tij. Ishte shumë eksituese, sikur kur bëja kur isha adoleshente.

Ne u kujdesëm që të bisedonim vazhdimisht dhe të caktonim takime. Ai vinte nganjëherë tek shtëpia jonë, kur po pastroja. Ai e parkonte veturën tek një qoshe që fqinjët të mos e vërenin.

Ai thotë fjalët më të mira që të më bëjë të qesh por kohët e fundit ka filluar të bëhet i ftohtë.

Ai po dërgon më pak mesazhe dhe nuk po bën si në fillim.

Ndihem pak si lodër dhe ndihem keq ai po sillet kështu. E di se duhet ta harroj atë por e kam shumë të vështirë.

Ndihem se po bëhem e obsesionuar. Nuk mund ta ndihmoj veten dhe dua më shumë.

Ky djalë është vazhdimisht në kokën time. Shikoj gjatë gjithë kohës për mesazhe nga ai.

Unë kurrë nuk mund ta përfundoj martesën time për të, pasi është shumë i ri dhe është tradhtar serik, që ka një reputacion që ndan çiftet.

Nuk e di nëse ndihem kështu sepse jam e vetmuar. Nuk kam miq dhe burri im punon vazhdimisht jashtë.

Vëmendja që kam marrë nga ky djalë më ka bërë që zemra të më rrahë shpejt.

Unë e dua vërtetë burrin tim dhe ndihem keq për këtë që po bëj. Unë nuk mund ta ndihmoj veten.

Përgjigja e psikologes:

Po ti mundesh. Është mirë të kesh një djalë të ri, por ti mund të humbësh shumë.

Seks pa ndonjë angazhim tingëllon bukur dhe eksitues edhe fizikisht edhe emocionalisht por nuk po të bën ty të lumtur.

Kjo është një marrëdhënie me fund të hidhur.

Sikur shumë gra, ti e ke të vështirë të bësh dallimin në mes të dashurisë dhe seksit.

Ti je duke u dashuruar në atë djalë por ai kurrë nuk do të jetë për ty.

Ai është i mirë dhe i largët njëkohësisht. Mos dil më me të. Në vend të kësaj, kujdesu për martesën tënde.

Të bësh miq të rinj mund të ta largojë vetminë. Mendo për ndonjë punë vullnetare apo përfshiju në shkollën e fëmijëve