Vetëm pak ditë na ndajnë nga nisja e sezonit të ri të programit “Xing me Ermalin” duket se moderatori ka pësuar një incident.

Në rrjete sociale është publikuar një foto në të cilën Ermali shfaqet i gjakosur dhe me kokë të fashuar. Pranë tij me duar të lyera me gjak është reperi Varrosi.

Dy artistët janë duke bërë shaka me njëri-tjetrin, por nuk dihet se për çfarë qëllimesh reperi e ka “masakruar” Ermalin, por ndoshta është gjithçka pjesë e emisionit.