Nora Istrefi duket se është nëna më e lumtur në botë

Kjo pasi që bija e saj, Renee është duke shkuar drejt hapave të prindërve të saj.

Kjo shihet në një video ku vajza e vogël vallëzon në një rreth me muzikë derisa aty janë edhe të tjerë.

Tërë kjo shfaqje duket se i pëlqen Norës e cila e ka incizuar dhe postuar në InstaStory.

Norës sivjet i kanë “dhez” shumë këngë, por më e njohura ishte ajo me Gjikon, “Gabime”.