Remzie Osmani është njëra nga këngëtaret më të dashura për publikun. Ajo ka kohë që është pjesë e skenës muzikore.

Tashmë të gjithë e din se këngëtarja është e martuar e madje shumë e lumtur në jetën bashkëshortore. Ajo nga kjo martesë ka dy fëmijë një djalë dhe një vajzë.

Me kalimin e viteve edhe fëmijët janë rritur madje janë bërë për martesë.

Me datën 1 tetor në familjen e këngëtares Remzie Osmanit do të ketë festë.