RDM-ja në konventën e mbrëmshme solli vendim për pjesëmarrje të përbashkët me koalicionin e udhëhequr nga LSDM-ja në zgjedhjet e ardhshme lokale, njoftoi shërbimi partiak për media.

“Ky vendim vijoi pas qëndrimit pozitiv të Këshillit qendror të RDM-së lidhur me propozimin e LSDM-së. Në diskutimet në konventë u vlerësua situata e përgjithshme politike në vend dhe nevojat për vazhdimin e proceseve reformuese”, përmes bashkimit të forcave, informojnë nga RDM-ja.