Në përgjigje të 19 pyetjeve të deputetëve të LSI-së, kryeministri Edi Rama u shpreh se qeveria ka përgatitur një plan konkret për sa i përket infrastrukturës dhe ndërtimin të veprave madhore rrugore.

Projekt madhor që do e sjellim në parlament për sa i përket rrugëve në vend

Bujqësia do të vijojë të mbetet një degë shumë e rëndësishme, qëllimi është që të ecim shumë më shpejt me një riorganizimi tërësor, me një fokus për fermat mbi 5 hektar.

Në lidhje me shëndetësinë do të stimulojmë punësimin e mjekëve në qendrat shëndetësore rajonale.

Sa i përket Arsimit, kemi prioritet mbështetjen e mësuesve, rritjen e pagave të tyre deri në 40 % brenda këtij mandati. Edhe për infermierët”, tha Rama.