Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev gjatë qëndrimit të tij në SHBA është takuar edhe me kryeministrin e Shqipërisë Rama dhe presidentin e Kosovës Hashim Thaçin. Një fotografi e cila ka nisur të qarkullojë në rrjtet sociale vërhet se kryeministri Zaev është në mesin e shqiptarëve që i bie se po vjen koha e shqiptarëve në ballkan, shkruan TetovaSot

Ndryshe  Rama edhe Thaçi kanë reaguar gjithmonë për shqiptarët e Maqedonisë edhe si shtet por edhe si individ duke lëshuar edhe tone të ashpra ndaj liderëve maqedonas kur ka qenë në pyetje çështja shqiptare.