Këngëtarja Orhidea Latifi e njohur me emrin artistik si Kida, e ftuar në emisionin ‘Mirage’ foli rreth karrierës muzikore dhe jetës jashtë kamerave.

Kida tregoi arsyen e mosprezencës së saj në dasmën e Xhensilës dhe Besit pasi kjo u ka interesuar të gjithve duke pasur parasysh se ajo dhe Xhensila kishin bashk një bashkëpunim të suksesshëm.

Mosprezencën  e saj në dasmë, Kida e zqaron në intervistën e dhënë për ‘Mirage’.