Gjithashtu kanë më pasë gjasë që të qajnë dhe të kërkojnë që të ushqehen me gji gjatë natës.

Edhe prindërit të cilët preferojnë që të flejnë larg foshnjave të tyre thonë se bëjnë gjumë më të mirë gjatë natës.

Studiuesit analizuan analizuan sondazhet e plotësuara nga prindërit e 6,236 foshnjave të moshës nga gjashtë deri në 12 muaj në SHBA.

Ata gjithashtu vlerësuan sondazhe nga 3,798 prindër nga Australia, Brazili, Kanadaja, Britania e Madhe dhe Zelanda e Re.