Balerina Klaudia Pepa është shfaqur më seksi se kurrë në fotografinë e fundit të publikuar në rrjete sociale. Në këtë foto Klaudia shfaqet e veshur në mënyrë transparente dhe shumë seksi, duke ekspozuar gjoksin.

Pas një lumi kritikash që ia janë vërsulur në 24 orët e fundit për shkak të mesazhin që i dërgoi ish-bashkëshortit, me të cilin është ndarë vetëm pak muaj më parë, kjo fotografi duket sikur është një mënyrë për të thënë se asaj nuk ia ndjen shumë se çfarë thonë të tjerët.

Këto kohë ajo i është dedikuar anës profesionale, ndërkohë që është duke publikuar çdo ditë video të reja, pas divorcit të saj me koreografin Albi Nako.