Vajzat shqiptare që shesin trupin e tyre vijojnë të jenë pjesë e kronike të mediave italiane.

Karabinierët e Faenza-s (komunë në Ravenna), në natën mes së dielës dhe së hënës, kanë vënë re katër vajza në rrugën “Emilia”, të cilat për sjelljen dhe veshjen e tyre, i çuan në dyshime efektivët se ushtronin aktivitetin e paligjshëm të prostitucionit.

Vajzat, katër shqiptare, janë kontrolluar dhe në fund të procedurës, janë gjobitur dhe janë larguar nga rruga, raportojnë mediat lokale.