Cody W. Crochet nga Teksasi i Shteteve të Bashkuara, nuk ka lejuar që makinat e tij BMW, të lagen nga ujërat e Uraganit Harvey.

Ai ka shfrytëzuar pajisjet që çojnë makinat kur riparohen, rimorkion e kamionit, si dhe blloqe betoni që t’i mbajë larte.

Në këtë formë ai është siguruarqë BMW E36 M3, një tjetër model M3, si dhe BMW X5, të shpëtojnë pa asnjë dëmtim.

Raportohet se mbi gjysmë milion vetura janë dëmtuar rëndë vetëm në Houston.