Olta Daku, aktorja e njohur shqiptare me rolin e profesoreshës në “O sa mirë” është përballur sot me një situatë të pakëndshme.

Asaj i ka humbur patentë shoferi dhe ka një lutje për të gjithë ata që e gjejnë atë.

“Mirmengjes miq . Me ka humbur patenta dhe kam mbetur ne Korçe.

Kush e gjen patenten ka nje te qerasur” shkruan Olta Daku në Instagram.