Mysafirja e parë për emisionin e sontëm ‘Mirage’ ishte Mihrije Braha.

Ajo foli për karrierën muzikore dhe jetën private, detaje të cilat nuk i keni ditur.

Mihrije Braha na zbuloi detaje interesante nga dasma e kanagjeqi i saj, gjithashtu tregoi se cila ishte arsyeja e ‘prishjes’ me Naimin.

Këto dhe shumë përgjigje të tjera interesante mund t’i kuptoni në intervistën e plotë.