Chris Dunn nga Alabama e Shteteve të Bashkuara, nuk ka mundur të përmbahet derisa po njoftonte se çfarë moti do të mbretërojë gjatë fundjavës.

Ai është përkulur duke nxjerrë një pjesë të trupit jashtë kuadrit dhe ka lëshuar gazrat, të cilat janë dëgjuar nga shikuesit, transmeton Telegrafi.

“Do të kemi një fundjavë me gazra dhe reshje të lehta shiu”, është një koment që e shoqëron rastin.

Në anën tjetër, disa mendojnë të jetë vetëm një lojë që e ka bërë prezantuesi, ngaqë tingulli dukej sikur të ishte bërë me ndonjë mjet plastik.