Italiani Franco Andreini ka humbur kontaktet me familjen para tre ditësh.

Andreini ka qënë duke udhëtuar me fugonin e tij tip “Mercedez Vito” me targa CT 552 KS, ngyrë e bardhë me një logo ITALTENDA dhe është parë për herë të fundit në autostradën e Triestes  në 27 shtator rreth orës 17:40.

Ai po kërkohet në Itali, Kroaci, Slloveni dhe Shqipëri dhe kushdo që e sheh lutet të kontaktojë në numrin e telefonit +39 3384052353.