Meshkujt kanë dëshirat dhe fantazitë e tyre intime dhe në shumicën e rasteve nuk mjafton vetëm që partnerja të jetë e bukur apo të ketë një trup të tonifikuar për ta bërë atë për vete, por janë edhe disa faktorë të tjerë të rëndësishëm.

Më poshtë po listojmë se çfarë vlerësojnë më shumë meshkujt në shtrat:

Dëshira e femrës për të eksperimentuar

Meshkujt duan herë pas herë të eksperimentojnë, të provojnë pozicione si dhe vende të reja dhe një femër e cila është e gatshme të eksperimentojë bashkë me të, sigurisht që ndez dëshirën e tij seksuale.

Kur femra merr drejtimin nën kontroll

Meshkujve ju pëlqen herë pas here të udhëhiqen nga femrat në seks dhe vet të jenë pasivë duke shijuar lëvizjet dhe veprimet e partneres së vet. Një femër që ka iniciativë në shtrat e bën gjithnjë një mashkull për vete.

“Paturpësia” e femrës

Një mashkull çmendet pas një femre e cila është e “paturpshme” në seks dhe e cila nuk kompleksohet as nga trupi i saj dhe është e gatshme të “luajë” seksualisht me partnerin dhe të improvizojë skena të ndryshme duke e befasuar atë.