E ftuar në ‘Kë Zgjedh?!’ në javën e kaluar ka qenë Baby Gee.

Ajo është vënë përballë emrave të kolegëve të saj, prej të cilëve më pas ka bërë zgjedhjet.

E në mes dy emrave të njohur botërisht, Dua Lipa dhe Rita Ora, Baby Gee e ka vendosur për njërën.

Se kë pëlqen ajo, kuptojeni që në fillim të intervistës.