Edhe nata e dytë e sezonit të katër të spektaklit ‘Dance With me’ filloi me debate.

Këtë herë përplasja e parë filloi me transgjinoren Linda Rei dhe anëtarin e jurisë Robert Aliaj.

Ai ka kërkuar që në këtë spektakël duhet të kërcehet më shumë me ritmet shqiptare. Aliaj përmendi uturakun për të cilësuar muzikën shqiptare të ditëve të sotme gjatë spektaklit.

Dhe kjo fjalë ka irrituar Lindën, e cila ka thënë se uturaku nuk përdorurin vetëm fëmijët por dhe njerëzit e mëdhenj në moshë duke iu rreferuar Robertit.

‘Kur ka njerës si puna jote që bëjnë ndëryhyrje,  ne na vjen te vëmë në uturak.’ –ka acarruar situatën Roberti.

Debati ka vijuar me anëtarët e tjerë të cilët ishin në mbrojtje të Lindës duke pohuar se në Shqipëri ka muzikë shumë të mirë.