Ushqimi që hamë ka një ndikim të madh në trupin tonë dhe shëndetin tonë të përgjithshëm, transmeton Klan Kosova.

Por ekspertët paralajmërojnë se shumë prej nesh nuk mendojnë për kohën që e konsumojmë ushqimin.

Ndërkohë që disa prej nesh edhe pse mund të hanë shëndetshëm, sipas hulumtimeve thuhet se ne mund të prishim gjithë progresin nëse hamë pak para gjumit.

Kjo për aryse se gjatë natës metabolizmi është më i ngadalshëm dhe ushqimi tretet më vështirë.