Një video rrëqethëse është duke qarkulluar në mediat ruse, në të cilën shfaqet një burrë duke qëndruar pranë një veture në qendër të Moskës, i cili e filmon një fëmijë të zhveshur lakuriq.

“Po kthehesha nga puna diku mes stacionit të metrosë Beloruska dhe Dinamos. Një burrë rreth të 50-ve me flokë të thinjura e nxjerr vajzën nga vetura, ajo dukej se ishte 3 apo 4 vjeçe. Vazhdimisht qante. Por, burri nuk hiqte dorë nga qëllimet e tij. Kur e pash duke i zhveshur pantallonat, mendova se ajo po urinonte, por rezultoi diçka krejt tjetër. Ai nxori një kamerë profesionale të zezë dhe filloi ta filmojë. E detyronte të vallëzonte lakuriq”, ka deklaruar Ekatarina, e cila videon ia autoriteteve të sigurisë.

Ajo nuk arriti ta ndihmoj vogëlushen e pambrojtur, pasi e ndante një rrethojë mbrojtëse e hekurt. Por, ajo qfarë e kishte befasuar më së shumti është fakti që askush nuk ndërhynte që ta ndalë këtë burrë.

Ekatarina ishte frikësuar shumë, por në një moment i është kujtuar të nxjerrë telefonin dhe ta filmojë ngjarjen. Ajo është munduar të filmojë fytyrën dhe targat e veturës së këtij burri, më pas ka shkuar drejt në polici.

“Vazhdoj të rrëqethem me atë çfarë kam parë”, ka shtuar ajo.

Policia është vënë në kërkim të pedofilit në video.