Është modele, prandaj e ka obligative kujdesin ndaj linjave trupore. Por, këto ushtrime Afrona i nisi pasi u tha se ajo ka shtuar peshë nga mediat e ndryshme

E këtë gjë, Afrona Dika padyshim që e bën duke konsumuar ushqim të shëndetshëm dhe duke bërë palestër, shkruan lajmi.net Nga ky i fundit, ajo shpesh publikon fotografi.

Një të tillë modelja e ka hedhur edhe sot në Instagram, por ajo se çka vlen të komentohet është gjoksi i saj, të cilin Afrona e kishte nxjerrë edhe në fitnes.

Veshja jo e përshtatshme për gym ka bërë që ajo të duket seksi në këtë vend, por, edhe të marrë vëmendjen e njerëzve që ishin aty.