Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka publikuar foton me Presidentin e SHBA-ve, Donald Trump, ku është i shoqëruar dhe nga bashkëshortja e tij Linda Rama.

Kreu i qeverisë shqiptare e ka shitur në publik këtë moment me Trump si foton e ditës, por në të vërtetë fotografitë me Presidentin amerikan janë të parashikuara në protokoll, dhe çdo kryetar shteti e ka një të tillë.

Mesa duket nuk është vetëm Thaçi, ai që e shiti si ngjarje të rrallë, fotografinë me Trump, por tani edhe Rama e shet si fotot të ditës, edhe pse këto gjëra janë krejt normale, pasi janë të parashikuara në protokollin e OKB-së.