Asgjë e papritur! Situatat e humorit që krijon dhëndri i ri, aktori Besa Kallaku, janë të pashmangshme. Më e fundit ka qenë fotografia që është postuar sot në Instagram, nga vetë ai.

Fantazia jonë nuk shkonte deri këtu, por ja që Besi i ka tejkaluar pritshmëritë, edhe këtë herë!

Ai i ka marrë vellon Xhensilës dhe ka pozuar përpara fotografit si një nuse e vërtetë…
Çfarë t’iu themi më shumë, fotografia i thotë të gjitha vetë…

Image