Paris Jackson rrit temperaturat dhe pse jemi në vjeshtë, duke postuar foto topless në Instagram.

19-vjeçarja ka sjellë në vëmendje tatuazhet e saj, duke shkruar “nëse ofendohesh nga një fotograf, atëherë nuk duhet të jesh në faqen e parë të tij”. Më herët ajo kishte postuar një tjetër foto topless ku përmendte “urryesit” online, pasi njerëzit e kritikojnë gjithmonë për mënyrën e jetesës.