Edhe pak orë na ndajnë nga sfida Maqedoni- Shqipëri. Kombëtarja shqiptare do të provojë të fitojë në një fushë shumë të vështirë, si ajo e Strumicës.

Tifozët e Prishtinës, “Plisat”, vazhdojnë të jenë të pranishëm në çdo ndeshje të Shqipërisë. Kështu do të ndodhë edhe sonte në ndeshjen për eliminatoret e botërorit “Rusi 2018”.

Ata janë mbledhur së bashku, ku po këndojnë dhe po festojnë para ndeshjes së sotme.