Michael Jackson është një simbol i një epoke të tërë në historinë e muzikës.

Ai dha një kontribut të jashtëzakonshëm në zhvillimin e muzikës, vallëzimit dhe modës.

Por, ashtu si shumë njerëz shumë të talentuar, ai kishte veçoritë e tij dhe kjo kishte një efekt dramatik në pamjen e tij.

Bright Side solli një kolazh me fotografi interesante, të cilat shqyrtojnë se si pamja e këngëtarit ndryshoi gjatë viteve dhe po të mendonte Jackson se si do dukej në moshën 50-vjeçare, mbase nuk do t’i bënte gjithë ato ndërhyrje.

Këto janë fotografitë, që përshkruajnë pamjen dhe ndryshimin drastik të “Mbretit të Pop-it” ndër vite: