Papa Françesku sot është lutur për viktimat e tërmetit shkatërrues që goditi Meksikën dhe uraganit Irma në Karaibe, por harron muslimanët e maskaruar nga budistët në Mainmar.

“Unë dua të shpreh afërsinë time shpirtërore për të gjithë ata që kanë pësuar pasoja nga tërmeti që goditi Meksikën mbrëmë. Lutjet e mia shkojnë tek ata që kanë humbur jetën dhe familjet e tyre”, tha Papa në një meshë të mbajtur në Kolumbi.