Përzgjedhësi i Kombëtares së Shqipërisë, Christian Panucci kishte thënë se shiritin e kapitenit do ta mbajë lojtari që ka më shumë ndeshje të zhvilluara për Shqipërinë

Kështu kapiten në dy ndeshjet e tij të para me Shqipërinë ishte Ansi Agolli, i cili edhe kishte më së shumti ndeshje me Kombëtaren.

Por, ky rregull ndryshoi me t’u larguar Agolli nga loja ndaj Maqedonisë, pasi shiritin e mori Mërgim Mavraj.

Në fakt, Mavraj nuk ka më së shumti ndeshje pas Agollit, pasi pari tij janë lojtarët tjerë si Andi Lila, Odise Roshi, Jahmir Hyka dhe Etrit Berisha.