Trajneri i Shqipërisë, Cristian Panucci, e ka cilësuar rezultat të drejtë barazimin ndaj Maqedonisë. Ai u shpreh se ekipi kishte vuajtur meqë lojtarët nuk kishin qenë në maksimumin e tyre meqë nuk luajnë me skuadrat përkatëse.

Edhe mund ta kishim humbur ndeshjen dhe të pësonim golin e dytë, ditëm të vuanim, luftuam si shqiptarë të vërtetë. Në fund doli një rezultat që e mendoj të drejtë”, tha Panucci.