Pamje rrënqethëse janë publikuar në “Facebook” nga Goh Soo Heng, ku shfaqen trupat e disa fëmijëve të rreshtuar sikur të jenë bagëti, me shenja prerjesh në trup, disa të lidhur e të tjerë të paketuar në kuti kartoni

Publikuesi shprehet se fëmijët u vranë nga organizatat e trafikimit të qënieve njerëzore në kufirin Malajzi-Tajlandë, ai bën thirrje që prindërit e femijëve në këto zona të tregojnë kujdes për fëmijët dhe të mos i lenë vetëm.