Elita Rudi është shfaqur shumë stil para pasqyrës.

Në fundin e shkurtër të bardhë dhe gjemperin me po ngjyrën e njejtë, ajo ka realizuar edhe një selfie.

Edhe këtë herë, bukuroshja është shfaqur shumë seksi.