Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe ministri i Jashtëm, Behgjet Pacolli ka takuar në Nju Jork homologun e tij nga Sudani, Ibrahim Ghandour, i cili e ka njoftuar se Sudani është duke e konsideruar njohjen e Kosovës.

“Sapo e takova edhe homologun tim nga Sudani, Shkëlqesinë, Ibrahim Ghandour. U njoftova se Sudani është duke e konsideruar njohjen. Në pritje të lajmeve të mira edhe nga ky shtet. Shtrirjen gjeografike dhe rrjedhën e njohjeve nuk mund ta ndal askush”, ka shkruar Pacolli në Facebook.