Bartësi i listës Osama Muadini nga APSH në një status në fb thumbon këshilltarët e deri tanishëm shqiptar që ishin pjesë e kuvendit komunal të Kumanovës.

Ja edhe texti i plotë nga statusi i fb:

“Kështu duket rruga ku jetoj dhe problemi me të cilin ballafaqohemi banorët e kësaj lagje po sa të dalim nga dera e shtëpisë, në rast të rreshjeve të shiut…