Offchestra, grupi muzikor shqiptar, do të vjen shumë shpejt me një projekt muzikor.

Bendi për këngën e re do të bashkojë forcat me reperin mitrovicas, MC Kreshën.

Kënga do të jetë ‘reggae’, tekstit i të cilit do të bëjë fjalë për dashurinë.

Madje, muzika është incizuar me instrumente liv ndërsa miksimi i saj është bërë në Britani të Madhe.

Kënga me MC Kreshën do të jetë pjesë e albumit, i cili do të ketë nëntë këngë dhe do të dal në shitje brenda këtij viti.

Ndryshe, edhe reperi është duke punuar në këngë të reja, të cilat do të jenë para dëgjuesve gjatë muajve në vijim.