Në imazhet e publikuara nëpër rrjetet sociale, por edhe nga shkrepjet e paparacëve, ajo shfaqet shpesh provokuese dhe duket sikur gjithmonë tregon më shumë nga sa duhet.

Për këtë Ariel Winter ka marrë edhe qortime, sidomos nga ndjekësit e vet në Twitter, që e kanë akuzuar se nxjerr qëllimisht të pasmet.

Aktorja 19-vjeçare u është përgjigjur këtyre qortime duke deklaruar se nuk e bën me qëllim këtë gjë.