Aktorin e njohur turk Kaan Urgancioglu, e njohim si “Emiri” nga seriali “Kara Sevda”.

Aty shfaqet si një personazh negativ ose thënë më qartë iniciuesi i gjithë vuajtjeve të “Nihanit” dhe Kemajlit.

Por a e kni ditur se ai ka gjene shqiptari. Nëna e aktorit është me prejardhje shqiptare.

Të paktën kështu shkruhet në biografinë e tij. Kështu Urgancioglu iu shtohet listës së aktorëve turk me prejardhje shqiptare si Halit Erginc, Kivanc Tatitlug, Gizem Karca e të tjerë.