Në kohën kur shfaqej seriali “o’Clone”, kishte rrëmbyer tërë vëmendjen e shikueseve.

Kush e ka ndjekur aso kohe serialin, është e njohur me personazhin e Melit, vajzës rebele, emri i vërtetë i së cilës është Debora Falabella.

Ajo tani është e martuar dhe ka një vajzë.

Ja si duket ajo sot: