Ajo tashmë konsiderohet njëra prej femrave më me stil në industrinë e pop kulturës në perëndim

Ridashurohemi në stilin e viteve ‘90. Rita Ora ka promovuar stilin e ikon pop britanike Damon Albarn derisa ka promovuar veshjet sportive me shirita ngjyra – ngjyra në një studio të një radio në paris.

Rita po konsiderohet si njëra prej femrave që po thyen kufijtë në modë dhe kjo dëshmohet edhe më paraqitjen e fundit.

Këngëtarja 26 vjeçare ka treguar edhe pse ka zgjedhur që të bëj promovim të veshjeve të frontmenit të grupit Blur, ikonës Damon Albarn.

Këngëtarja pas disa viteve tani është aktive edhe në muzikë, ku ka realizuar një këngë me video derisa është në përpunim të këngës tjetër që pritet ta lansojë në muajt në vazhdim.