Në vendin tonë ajo konsiderohet si një nga aktoret më të bukura dhe sensuale.

Por mesa duket Olta Gixhari ka një sozi, e cila është modele. Modelja e njohur Georgia MayJagger ka mjaft ngjashmëri me Gixharin,të dyja janë bjonde, sy bojqielli dhe me forma të ngjashme