Nora Istrefi duket se ende është në stinën e verës

Ajo ka postuar sot një fotografi nëpër rrjetet sociale ku duket pothuajse gjysmë e zhveshur.

Ajo ka të veshur një fund që është me krah të shkurt dhe ia ekspozon këmbët e saj seksi.

Kështu, përderisa sot shumica e njerëzve në Kosovë kanë veshur tesha më të trasha, Nora ka zgjedhur të dal përsëri jashtë me tesha verore.